home > Beveiliging
ONBEZORGD EN ONTSPANNEN

BEVEILIGING

Een veilig en behaaglijk gevoel is natuurlijk erg belangrijk.
Uw woning is uw thuisbasis en herbergt veel van wat u dierbaar is.

Een uitgekiend beveiligingssysteem zorgt ervoor dat u gewaarschuwd wordt wanneer er onraad is. Het automatisch inschakelen van verlichting en een alarmsignaal met eventuele alarmopvolging brengt u op de hoogte van het gevaar. Via een ‘closed-circuit’ videosysteem, op te roepen via iedere televisie, stelt u zich op de hoogte van de aard van de dreiging. Bij brand of rookontwikkeling in uw woning schakelt de verlichting automatisch aan, zodat u zich gemakkelijk en snel in veiligheid kunt brengen.

https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/04/beveiliging-oss-geurts-van-kessel-elektrotechniek.jpg
https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/04/beveiligingscamera-installeren-geurts-van-kessel-elektrotechniek.jpg

ERKEND BRANDVEILIG

Bij de aanleg van een centrale, regelt u de bekabeling voor de beveiliging in één moeite door. Maar ook in bestaande situaties is Geurts van Kessel Elektrotechniek in staat een adequate beveiliging in te richten. Daarbij nemen wij alle aspecten van het te beveiligen object onder de loep. Wij beperken ons niet tot de elektronische maatregelen, maar nemen ook de bouwkundige en organisatorische mee in onze analyse. Geurts van Kessel Elektrotechniek is VEB gecertificeerd en NCP erkend. Dat wil zeggen dat onze beveiliging ook door verzekeraars wordt geaccepteerd.

Wij leveren onze beveiligingsinstallatie op met een unieke inruilgarantie van drie maanden. Hierin is voorzien dat wanneer er regelmatig sprake is van vals alarm, de detectie kosteloos wordt aangepast. In het onderhoudscontract bieden wij onderscheid naar drie niveaus van onderhoud en service. Daarin bieden wij keuze naar aard van het onderhoud of de service, inclusief of exclusief materiaal, en de responsetijd (variërend van 24 tot 6 klokuren). Het servicecontract kan betrekking hebben op één of meer onderdelen uit telecommunicatie, beveiliging en brandbeveiliging.

De aanleg van brandbeveiliging is zeer specialistisch werk en vereist veel kennis van zowel de techniek als de heersende regelgeving. Beide zijn bovendien voortdurend aan nieuwe inzichten onderhevig. Geurts van Kessel Elektrotechniek investeert continu om de kennis van de medewerkers actueel te houden. De complexe infrastructuur voor brandveiligheid kent derhalve geen geheimen voor onze monteurs. Onze certificering maakt het mogelijk de brandbeveiliging in opdracht van gemeente, brandweer of verzekeraar te verzorgen.

https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/04/alarminstallatie-bedrijven-oss-geurts-van-kessel.jpg

ALARM AAN, LICHT UIT?

Door de nauwe samenwerking met ons elektrobedrijf zijn wij in staat het complete pakket van beveiliging, telematica en elektra te integreren (domotica). Daarmee brengt u alle aspecten van uw woning of bedrijfspand op het terrein van veiligheid en comfort onder in één installatie, doet u zaken met dezelfde leverancier voor aanleg, onderhoud en service en hebt u bovendien maar één keer monteurs over de vloer.

OVER GEURTS VAN KESSEL ELEKTROTECHNIEK – OSS

Samen zorgen wij voor kwaliteit en service met een persoonlijke lach. Contact met zowel voormalige als nieuwe klanten blijven onderhouden is een begrip binnen het bedrijf.
No-nonsense service

Directe aanpak, oog voor besparing, comfort verhogend.

INNOVATIEF, KWALITEIT, DUURZAAM, ENERGIE

Wij denken en werken mee aan een duurzame toekomst.

ENERGIESTATION OSS

Samen met onze partners gaan wij voor de beste kwaliteit.

vincent roos directeur van geurts van kessel elektrotechniek oss

vacature elektromonteur

Ben jij een allround elektromonteur met een passie voor high-end elektrotechniek?
BENIEUWD WAT GVKE
ALS WERKGEVER TE BIEDEN HEEFT?
BEKIJK DE VACATURE

TROTS OP ONZE PARTNERS