home > Domotica
https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/04/domotica-installeren-oss-geurts-van-kessel.jpg

DOMOTICA ONTWERP

Domotica is in de zienswijze van Geurts van Kessel Elektrotechniek niets anders dan intelligent wonen in optimale veiligheid en comfort. Wij zijn bedreven in het ontwerpen van hedendaagse domotica installaties en concepten, die u voorzien van alle nuttige en denkbare gemakken en veiligheid.

De mogelijkheden van een goed en vakkundig domotica ontwerp, zijn bijna onbeperkt en leveren vele voordelen op. De nieuwste ontwikkelingen en innovaties die er op de markt komen om veilig, comfortabel en levensloopbestendig te wonen, worden door ons op de voet gevolgd en getest. Zo kunnen wij u binnen alle domotica disciplines vakkundig adviseren.

Een hedendaagse domotica installatie integreert en combineert alle functies, zoals verlichting, beveiliging, klimaat, audio/video en communicatie, tot één optimaal en gebruiksvriendelijk systeem. Een domotica installatie is levensloopbestendig, eenvoudig uit te breiden en aan te passen aan uw wensen in de toekomst. Een domotica installatie van Geurts van Kessel Elektrotechniek creëert voor u de voorwaarden voor dat unieke ‘thuis’ gevoel dat wij domotiqa met IQ noemen.

ALLES BINNEN HANDBEREIK

COMMUNICATIE

Een domotica installatie geeft u de mogelijkheden om met uw woning op afstand te communiceren. Besluit u een paar dagen eerder of later terug te komen van vakantie, dan volstaat een sms bericht om er voor te zorgen dat uw woning zich aanpast.

Communicatiemiddelen als telefonie en internet worden optimaal geïntegreerd en zijn overal in uw woning beschikbaar. Via uw mobiele telefoon ziet u wie er voor de deur staat en opent u met één druk op de knop het toegangshek of de voordeur.

https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/04/communicatie-met-domotica-oss.jpg
https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/04/domotica-audio-video-oss-geurts-van-kessel.jpg
DE JUISTE STEMMING

AUDIO/VIDEO

Zuivere klanken en haarscherpe beelden, of het nu gaat om het kijken naar televisie of uw favoriete film, het luisteren naar radio of uw favoriete muziek.

Een domotica installatie is ook in staat uw audio en visuele apparatuur aan te sturen. Geen verschillende controllers meer voor televisie, satelliet of DVD-speler, maar één overzichtelijke en functionele afstandsbediening voor alle apparatuur. Met één druk op de knop gaan de gordijnen automatisch dicht en wordt de verlichting voor u gedimd. Uw woonkamer of thuisbioscoop brengt u in de juiste stemming zodat uw zintuigen optimaal geprikkeld worden.

https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/04/klimaat-domotica-oss-geurts-van-kessel.jpg
EEN BEHAAGLIJK GEVOEL

KLIMAAT

Of het nu gaat om verwarmen of koelen, een domotica installatie zorgt voor de juiste temperatuur in elk vertrek in uw woning, op elk moment van de dag.

Dit zorgt niet alleen voor een behaaglijk gevoel, maar ook voor een verantwoord verbruik van energie. De mogelijkheden van een domotica installatie zijn ook op het gebied van klimaatbeheersing bijna eindeloos. De zonwering schakelt zich automatisch in, mocht de zon de temperatuur in uw woning beïnvloeden. Bovendien wordt uw woning comfortabel geventileerd.

OVER GEURTS VAN KESSEL ELEKTROTECHNIEK – OSS

Samen zorgen wij voor kwaliteit en service met een persoonlijke lach. Contact met zowel voormalige als nieuwe klanten blijven onderhouden is een begrip binnen het bedrijf.
No-nonsense service

Directe aanpak, oog voor besparing, comfort verhogend.

INNOVATIEF, KWALITEIT, DUURZAAM, ENERGIE

Wij denken en werken mee aan een duurzame toekomst.

ENERGIESTATION OSS

Samen met onze partners gaan wij voor de beste kwaliteit.

vincent roos directeur van geurts van kessel elektrotechniek oss
Domotiqa is onderdeel van
Geurts van Kessel Elektrotechniek B.V.
MEER OVER DOMOTIQA
Domotiqa afbeelding

TROTS OP ONZE PARTNERS