home > Over ons
IN ALLE MARKTEN THUIS

OVER GEURTS VAN KESSEL ELEKTROTECHNIEK

MODERN VAKMANSCHAP
EEN TEAM MET TALENT VOOR TECHNIEK
HOGE KWALITEIT IN PLAN EN UITVOERING

Geurts van Kessel Elektrotechniek is een dynamisch en innoverend elektrotechnisch bedrijf met een scala aan activiteiten, een keur aan opdrachtgevers en 12 hooggekwalificeerde medewerkers. In de bedrijfsvoering worden degelijke, traditionele waarden als kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid gecombineerd met een zeer innovatief karakter. Een jong, hoogopgeleid team geeft invulling aan deze bedrijfscultuur.

De deskundige, gemotiveerde en flexibele medewerkers houden zich aan afspraken, voegen de daad bij het woord en kiezen niet voor standaardoplossingen. Trendsettend opereren in een markt waarin de ontwikkelingen razendsnel gaan, stelt hoge eisen. Naast permanente scholing en grote betrokkenheid op het vakgebied, vraagt het om mensen die uitdagingen niet uit de weg gaan. En vooral met talent voor techniek. De medewerkers van Geurts van Kessel Elektrotechniek staan, ieder vanuit de eigen verantwoordelijkheid, garant voor deze bedrijfscultuur. Op die manier dragen zij in hoge mate bij aan het succes van dit relatief jonge bedrijf, dat sinds het ontstaan in 2014 dan ook een gestage groei heeft gekend.

De wensen van de klant staan centraal bij Geurts van Kessel Elektrotechniek. Ongeacht of de opdrachtgever een particulier, een bouw- of aannemersbedrijf of een industriële onderneming is, één ding hebben zij gemeen.

Geurts van Kessel Elektrotechniek denkt daarom met de klant mee en zet zijn expertise in voor een passend en gedegen advies. Zo komt men samen met de klant tot de beste oplossing. De uitvoering krijgt vervolgens alle aandacht die het verdient en wordt tot in de puntjes verzorgd.

Dat Geurts van Kessel Elektrotechniek staat voor kwaliteit blijkt allereerst uit het geleverde werk. Daarnaast bewijzen het bedrijfspand, het wagenpark, de bedrijfskleding, de materialen, het gereedschap en niet in de laatste plaats de eigen medewerkers dat deze organisatie hoge kwaliteit tot standaardnorm heeft verheven. Want het is resultaat dat telt: Wonen en werken in veiligheid en comfort, tegen marktconforme tarieven.

utiliteit en domotica: een perfecte combinatie

Beveiliging en comfort regelt u bij één installateur: Geurts van Kessel Elektrotechniek

  • Flexibiliteit in gebruik: wijzigingen in aansluiting voor licht, telefoon of computer zijn in een handomdraai en zonder hakken of breken aan te brengen. Dat maakt het eenvoudig mogelijk werkruimtes anders in te richten, te splitsen of juist samen te voegen.
  • Efficiency en gemak: met één druk op de knop alle lampen uit, de verwarming omlaag, de zonweringen omhoog, de rolluiken neer, de poort open of juist dicht, het alarm ingeschakeld, enzovoorts.
  • Vanaf een thuisadres in te bellen: op afstand de verwarming of klimaatbeheersing regelen of de deur openen.
  • Intelligente aanwezigheidssimulatie tijdens periode van sluiting.
  • De installatie laat het gebruik van uiteenlopende merken in materialen en apparaten toe.

Ook bijzondere toepassingen zoals in verzorgings- en verpleeghuizen zijn zeer denkbaar. Zo is de elektrotechnische installatie met afstandsbediening uitstekend vanuit een rolstoel te bedienen. En met behulp van bewegingsmelders, dus zonder camera’s, is vast te stellen of de bewoner actief is. Zo gaan zorg en moderne techniek hand in hand.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wilt u alles weten over de mogelijkheden voor uw pand, maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend advies. Wij ontvangen u graag bij Geurts van Kessel Elektrotechniek, waar u in onze showroom wellicht meteen al aan het denken wordt gezet of ideeën op doet.

https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/04/vincent-roos-directeur-geurts-van-kessel-elektrotechniek-oss.jpg

vacature elektromonteur

Ben jij een allround elektromonteur met een passie voor high-end elektrotechniek?
BENIEUWD WAT GVKE
ALS WERKGEVER TE BIEDEN HEEFT?
BEKIJK DE VACATURE

TROTS OP ONZE PARTNERS