home > Elektrotechniek Oss
https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/07/elektro-technisch-bureau-oss.jpg
Energiezuinige e-installaties

Makkelijk in onderhoud, vriendelijk in gebruik, zonder in te leveren op comfort

Onze selectie van elektrotechnische producten bij Geurts van Kessel Elektrotechniek zijn onderhoudsvriendelijk, doordat deze van beproefde Europese kwaliteit zijn en een bewezen lange levensduur hebben. Bovendien hergebruiken we zoveel mogelijk installatiematerialen, waardoor we bijdragen aan de circulaire filosofie en een duurzame samenleving.

Met KNX, een domotica-/communicatieprotocol waarmee het mogelijk is om installaties en apparaten te automatiseren en aan elkaar te koppelen, zorgen we voor gebruiksvriendelijke domotica-oplossingen. Met slechts één systeem kunt u uw eigen woning of kantoor eenvoudig bedienen, doordat detectoren en sensoren automatisch met elkaar samenwerken. Dat maakt onze e-installaties zo vriendelijk in gebruik en ook nog eens zeer comfortabel.

Full service en garantie in high-end elektrotechnische installaties

Onze vakmensen bij Geurts van Kessel Elektrotechniek hebben allemaal een groot oplossings- en klantgericht moraal. Dat betekent dat we met u meedenken, -voelen en echt meeleven, om zo snel mogelijk tot een gerichte oplossing te komen. We streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen. Als het nodig is, zijn we er sneller dan de brandweer!

Op onze hoogwaardig kwalitatieve producten, zoals de dynamische verlichting van Ammanu, zit een flinke garantie van tussen de 10 en 15 jaar. De Winaico-zonnepanelen kennen maar liefst een fabrieksgarantie van 25 jaar! Op onze overige installatieproducten bieden we twee jaar garantie. Bij Geurts van Kessel Elektrotechniek staan we voor 100% achter onze productkeuze.

https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/07/installatieburo-oss.jpg
https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/07/installatiebedrijf-oss.jpg

Altijd duurzaam en efficiënt energiegebruik in smart elektrotechniek

Naast onze intelligente en duurzame domotica-systemen, zorgt onze unieke dynamische LED-verlichting ervoor dat er nooit onnodig veel stroom wordt verbruikt. Dat geldt ook voor onze zonnepanelen, die door vakkundige installatie ook smart en energiezuinig werken. Dat levert in de praktijk wel 25% energiebesparing op, zeker wanneer opwekking en verbruik op elkaar afgestemd wordt door toepassing van intelligente systemen.

Een juiste prijs-kwaliteitverhouding voor slimme totaaloplossingen

Ons professionele team gaat geen enkele technische uitdaging uit de weg. We houden ons team bewust klein en hun kennis up-to-date, waardoor onze interne kosten laag blijven. Door deze mix van hoogwaardige technische kennis en een zeer efficiënte organisatie leveren we altijd de hoogste kwaliteit tegen zeer vriendelijke, concurrerende tarieven en voorwaarden.

https://gvke.nl/wp-content/uploads/2021/07/elektro-montage-tuin-oss.jpg
CONTACT

NEEM CONTACT MET ONS OP

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnenkort contact met je op.

OVER GEURTS VAN KESSEL ELEKTROTECHNIEK – OSS

Samen zorgen wij voor kwaliteit en service met een persoonlijke lach. Contact met zowel voormalige als nieuwe klanten blijven onderhouden is een begrip binnen het bedrijf.
No-nonsense service

Directe aanpak, oog voor besparing, comfort verhogend.

INNOVATIEF, KWALITEIT, DUURZAAM, ENERGIE

Wij denken en werken mee aan een duurzame toekomst.

ENERGIESTATION OSS

Samen met onze partners gaan wij voor de beste kwaliteit.

vincent roos directeur van geurts van kessel elektrotechniek oss

vacature elektromonteur

Ben jij een allround elektromonteur met een passie voor high-end elektrotechniek?
BENIEUWD WAT GVKE
ALS WERKGEVER TE BIEDEN HEEFT?
BEKIJK DE VACATURE

TROTS OP ONZE PARTNERS